Skip to main content

DESENVOLUPAMENT


Desenvolupem i mantenim software a mida


Software de gestió, aplicacions web, erp, crm, pms, automatització de processos o qualsevol altre opció que necessitis. Creem, integrem i mantenim solucions i eines avançades per a la teva empresa que aporten valor al teu negoci. 

Hi ha tantes maneres de treballar com empreses. Només cal que ens expliquis quina es la teva i dissenyarem el software a mida que millor s'adapti a les teves necessitats. Mitjançant el disseny d'aplicacions, aconseguirem gestionar la informació de manera eficaç i adaptar les eines de treball a les teves necessitats específiques i no pas a l'inrevés.

Utilitzem llenguatges de programació moderns de lliure distribució o sota llicencia com PHP, JavaEE, Python, etc. i frameworks de desenvolupament com Laravel i Symfony. Això ens permet adaptar el cost del producte final a la capacitat del client.

 

 

Els nostres treballs


Projecte

Luxury Font

Client

Egluu

Necessitat

Disseny gràfic del nou portal Immobiliari de Luxury font.

Solució

Projecte realitzat de la mà dels nostres amics i col·laboradors d'Egluu. Juntament amb ells varem preparar el disseny gràfic per al portal immobiliari de Luxury Font. L'objectiu era arribar al seu public potencial amb una interfície gràfica elegant, moderna i intuïtiva.

El disseny es planteja com una extensió de la imatge de l'empresa i el seus principis corporatius, amb un estil minimalista i fent ús d'elements visuals per aconseguir un ritme de navegació rapit i intuïtiu.

Egluu - Luxury Font