Skip to main content

APPS


Aplicacions natives per dispositius Android i iOS


Desenvolupament d'apps per a smartphones i tablets, pels sistemes operatius Android i iOS, que responen a les necessitats de cada client i els objectius especifics del seu negoci. Optimitzem la usabilitat i el disseny de les nostres aplicacions per oferir als usuaris una experiencia d'ús plenament satisfactoria.

Les aplicacions natives es denominen així per que es desenvolupen en el llenguatge natiu del propi terminal. Depenent de la plataforma per a la que es desitgi l'aplicació, desenvolupem en un llenguatge específic.

Aquestes aplicacions s'alimenten dels recursos del propi smartphone, tenint accés a diferents característiques com la càmera, el GPS, entre altres. A més d'això, tenen molts avantatges donat que, al estar dissenyades directament pel software del terminal, tenen un rendiment optimitzat, així com una interfície molt més adaptada al sistema operatiu al qual l'usuari està acostumat. És per això que les aplicacions natives són una gran manera de facilitar serveis addicionals als teus clients, simplificar negocis i oferir resultats més potents en quant a disseny, usabilitat i eficiència.

Podem dissenyar i desenvolupar qualsevol app que puguis imaginar.

 

 

Els nostres treballs


Projecte

Portal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Client

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Necessitat

Gestionar la informació al ciutadà i serveis municipals a través de seu portal municipal basat en Gestor de continguts Open Source.

Solució

Disseny, integració i desenvolupament del portal municipal de l'ajuntament de Santa Coloma de Gramanet utilitzant el gestor de continguts TYPO3. Integració de serveis municipals i desenvolupament de components específics per a la prestació de serveis municipals i informació al ciutadà.

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet - Portal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet