Skip to main content

DESENVOLUPAMENT


Desenvolupem i mantenim software a mida


Software de gestió, aplicacions web, erp, crm, pms, automatització de processos o qualsevol altre opció que necessitis. Creem, integrem i mantenim solucions i eines avançades per a la teva empresa que aporten valor al teu negoci. 

Hi ha tantes maneres de treballar com empreses. Només cal que ens expliquis quina es la teva i dissenyarem el software a mida que millor s'adapti a les teves necessitats. Mitjançant el disseny d'aplicacions, aconseguirem gestionar la informació de manera eficaç i adaptar les eines de treball a les teves necessitats específiques i no pas a l'inrevés.

Utilitzem llenguatges de programació moderns de lliure distribució o sota llicencia com PHP, JavaEE, Python, etc. i frameworks de desenvolupament com Laravel i Symfony. Això ens permet adaptar el cost del producte final a la capacitat del client.

 

 

Els nostres treballs


Projecte

T4s

Client

Egluu

Necessitat

Disseny gràfic de la nova web de Tools4Success.

Solució

Tools4Success és una consultoria de Recursos humans especialitzada en proporcionar eines de suport i mesurament per al desenvolupament del factor humà de les companyies. Es per això que per la imatge de la seva nova web, es va voler ressaltar el component humà i comunicatiu dissenyant una interface diferent, acolorida i senzilla que impactés i empatitzés des del principi amb el visitant.

Egluu - T4s