Skip to main content

DESENVOLUPAMENT


Desenvolupem i mantenim software a mida


Software de gestió, aplicacions web, erp, crm, pms, automatització de processos o qualsevol altre opció que necessitis. Creem, integrem i mantenim solucions i eines avançades per a la teva empresa que aporten valor al teu negoci. 

Hi ha tantes maneres de treballar com empreses. Només cal que ens expliquis quina es la teva i dissenyarem el software a mida que millor s'adapti a les teves necessitats. Mitjançant el disseny d'aplicacions, aconseguirem gestionar la informació de manera eficaç i adaptar les eines de treball a les teves necessitats específiques i no pas a l'inrevés.

Utilitzem llenguatges de programació moderns de lliure distribució o sota llicencia com PHP, JavaEE, Python, etc. i frameworks de desenvolupament com Laravel i Symfony. Això ens permet adaptar el cost del producte final a la capacitat del client.

 

 

Els nostres treballs


Projecte

Gestió de Sistemes i xarxes municipals

Client

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Necessitat

Gestió i manteniment de la Xarxa de l'Ajuntament de Santa Coloma de gramanet.

Solució

Col·laborem amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet en el disseny, instal·lació i manteniment de la Xarxa Neutra de la Ciutat. L'objectiu d'aquesta xarxa de dades és apropar les tecnologies als ciutadans proporcionant un conjunt de serveis com ara correu electrònic ciutadà, portals de tramitació de documents, portals d'entitats ciutadanes o entorns de participació ciutadana i a més, fer-ho amb programari lliure.

Hem participat en molts aspectes de la xarxa, des de la part relacionada amb les infraestructures fins al desenvolupament d'aplicacions per als ciutadans de Santa Coloma. 

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet - Gestió de Sistemes  i xarxes municipals