Skip to main content

DESENVOLUPAMENT


Desenvolupem i mantenim software a mida


Software de gestió, aplicacions web, erp, crm, pms, automatització de processos o qualsevol altre opció que necessitis. Creem, integrem i mantenim solucions i eines avançades per a la teva empresa que aporten valor al teu negoci. 

Hi ha tantes maneres de treballar com empreses. Només cal que ens expliquis quina es la teva i dissenyarem el software a mida que millor s'adapti a les teves necessitats. Mitjançant el disseny d'aplicacions, aconseguirem gestionar la informació de manera eficaç i adaptar les eines de treball a les teves necessitats específiques i no pas a l'inrevés.

Utilitzem llenguatges de programació moderns de lliure distribució o sota llicencia com PHP, JavaEE, Python, etc. i frameworks de desenvolupament com Laravel i Symfony. Això ens permet adaptar el cost del producte final a la capacitat del client.

 

 

Els nostres treballs


Projecte

Sportinbox

Client

Multidigital 2020

Necessitat

Disseny i desenvolupament d'un portal e-commerce per a la venta de packs regals.

Solució

Sportinbox proposa una nova manera de fer regals. A través d'aquesta botiga online, podràs adquirir experiències esportives saludables i regalar-les a la teva gent. Els seus packs inclouen la inscripció a un esdeveniment esportiu i exclusius regals.

Immersos en aquest esperit, varem dissenyar i desenvolupar la seva botiga online desenvolupada íntegrament amb Wordpress i el mòdul de comerç electrònic Woocommerce. Desenvolupant el serveis específics necessaris per al seu projecte.

Multidigital 2020 - Sportinbox