Skip to main content

SOBRE NOSALTRES


Ens comuniquem amb els nostres clients, entenem les seves necessitats, resolent els seus problemes a través de solucions innovadores.


Gaudim treballant cada dia amb la tecnologia. La passió i dedicació que apliquem als nostres projectes es tradueix en resultats. Ens agraden els desafiaments i volem que ens posis a prova.

El nostre equip serà, des del primer moment, un aliat per al teu projecte i posarem tot el nostre esforç en assolir el major èxit. El nostre principal objectiu es fer que els teus productes arribin al més alt nivell de la mà de la tecnologia. Som experts en desenvolupament de software, tecnologies mòbils, Networking i sistemes, etc... Estem segurs que podem ajudar-te a assolir els teus reptes.

Un dels principals valors que aportem és l'execució integral del projecte. Proporcionem solucions completes als reptes dels nostres clients a partir d'un enfoc multidisciplinar. El nostre coneixement dels sistemes i les infrastructures de comunicacions ens permet definir el millor esquema on suportar els requeriments dels clients i la nostra expertesa en desenvolupament ens permet copsar i executar el requeriment dels clients amb precisió.

Com treballem


Revisió contínua

Revisió contínua

La iteració en forma de revisió contínua és molt important. Això ens permet mantenir un ull en tot i garantir l'alta qualitat del nostre treball. Tothom juga un paper en ajudar validar els resultats des del principi, no només en el dia del llançament.

Treball en equip col·laboratiu

Treball en equip col·laboratiu

Mitjançant la participació dels nostres clients en els nostres fluxos de treball, podem oferir-los una visió permanent del progrés dels projectes, augmentant així la qualitat dels resultats.

Suport a llarg termini

Suport a llarg termini

El nostre treball no acaba amb la finalització del projecte. Planifiquem més enllà d'això i donem suport als nostres clients i projectes a llarg termini.

Els nostres clients


Mail Boxes Etc.
Radio Gladys Palmera
Enginyers Industrials de Catalunya (EIC)
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament de Barcelona
MICFootball Events
Agencia Literaria Carmen Balcells
Egluu
Simon
Tinkle communications
Grameimpuls
Col·legi de Farmacèutics de Barcelona