Skip to main content

WEBSITES


Solucions úniques per als nostres clients


El disseny i desenvolupament de llocs web és una de les nostres passions. Analitzem les teves necessitats i creem un disseny pel teu lloc web que s'adapti a l'experiència que els teus usuaris esperen.

A Serialnet tenim una amplia experiència en el desenvolupament web, hem participat en molts projectes creant solucions úniques per als nostres clients. Tenim una gran experiència en els principals gestors de continguts Open source com Wordpress, Drupal, Joomla, Typo3 (el nostre favorit), Moodle, etc. i en plataformes d'E-commerce amb Magento, Woocommerce o Prestashop. 

 

Els nostres treballs


Projecte

Gestió de Sistemes i xarxes municipals

Client

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Necessitat

Gestió i manteniment de la Xarxa de l'Ajuntament de Santa Coloma de gramanet.

Solució

Col·laborem amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet en el disseny, instal·lació i manteniment de la Xarxa Neutra de la Ciutat. L'objectiu d'aquesta xarxa de dades és apropar les tecnologies als ciutadans proporcionant un conjunt de serveis com ara correu electrònic ciutadà, portals de tramitació de documents, portals d'entitats ciutadanes o entorns de participació ciutadana i a més, fer-ho amb programari lliure.

Hem participat en molts aspectes de la xarxa, des de la part relacionada amb les infraestructures fins al desenvolupament d'aplicacions per als ciutadans de Santa Coloma. 

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet - Gestió de Sistemes  i xarxes municipals