Skip to main content

WEBSITES


Solucions úniques per als nostres clients


El disseny i desenvolupament de llocs web és una de les nostres passions. Analitzem les teves necessitats i creem un disseny pel teu lloc web que s'adapti a l'experiència que els teus usuaris esperen.

A Serialnet tenim una amplia experiència en el desenvolupament web, hem participat en molts projectes creant solucions úniques per als nostres clients. Tenim una gran experiència en els principals gestors de continguts Open source com Wordpress, Drupal, Joomla, Typo3 (el nostre favorit), Moodle, etc. i en plataformes d'E-commerce amb Magento, Woocommerce o Prestashop. 

 

Els nostres treballs


Projecte

Sportinbox

Client

Multidigital 2020

Necessitat

Disseny i desenvolupament d'un portal e-commerce per a la venta de packs regals.

Solució

Sportinbox proposa una nova manera de fer regals. A través d'aquesta botiga online, podràs adquirir experiències esportives saludables i regalar-les a la teva gent. Els seus packs inclouen la inscripció a un esdeveniment esportiu i exclusius regals.

Immersos en aquest esperit, varem dissenyar i desenvolupar la seva botiga online desenvolupada íntegrament amb Wordpress i el mòdul de comerç electrònic Woocommerce. Desenvolupant el serveis específics necessaris per al seu projecte.

Multidigital 2020 - Sportinbox