Skip to main content

WEBSITES


Solucions úniques per als nostres clients


El disseny i desenvolupament de llocs web és una de les nostres passions. Analitzem les teves necessitats i creem un disseny pel teu lloc web que s'adapti a l'experiència que els teus usuaris esperen.

A Serialnet tenim una amplia experiència en el desenvolupament web, hem participat en molts projectes creant solucions úniques per als nostres clients. Tenim una gran experiència en els principals gestors de continguts Open source com Wordpress, Drupal, Joomla, Typo3 (el nostre favorit), Moodle, etc. i en plataformes d'E-commerce amb Magento, Woocommerce o Prestashop. 

 

Els nostres treballs


Projecte

Luxury Font

Client

Egluu

Necessitat

Disseny gràfic del nou portal Immobiliari de Luxury font.

Solució

Projecte realitzat de la mà dels nostres amics i col·laboradors d'Egluu. Juntament amb ells varem preparar el disseny gràfic per al portal immobiliari de Luxury Font. L'objectiu era arribar al seu public potencial amb una interfície gràfica elegant, moderna i intuïtiva.

El disseny es planteja com una extensió de la imatge de l'empresa i el seus principis corporatius, amb un estil minimalista i fent ús d'elements visuals per aconseguir un ritme de navegació rapit i intuïtiu.

Egluu - Luxury Font