Skip to main content

NETWORKING


Gestionem les teves infraestructures de xarxa i sistemes


La nostra llarga experiència en el món d’Internet ens permet oferir un conjunt de serveis de gestió remota de les teves infraestructures de xarxa i de sistemes. Volem esdevenir els teus experts i que treballis com si fóssim una part del teu departament de sistemes.

Dissenyem xarxes IP per a tot tipus d'empresa. Disposem d'enginyers de xarxa capaços de trobar la millor solució per a les teves comunicacions internes. Un cop dissenyada i implementada la solució claus en mà, no t'abandonem i et donem el suport que necessitis. Som experts en tecnologia Cisco.

Si a més disposes de servidors LINUX amb serveis crítics per a la teva empresa, et podem proporcionar un servei integral de manteniment. Aquestes són algunes de les tasques que podem realitzar per a tu:

  • Optimització del rendiment de la màquina.
  • Seguretat LINUX.
  • Gestió de les còpies de seguretat.
  • Monitorització dels serveis.
  • Etc.

Si vols conèixer l'estat de les teves aplicacions i l'amplada de banda que consumeixen els teus servidors en tot moment, posem a la teva disposició una monitorització constant basada en productes de software lliure.

 

 

Els nostres treballs


Projecte

Gestió de Sistemes i xarxes municipals

Client

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Necessitat

Gestió i manteniment de la Xarxa de l'Ajuntament de Santa Coloma de gramanet.

Solució

Col·laborem amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet en el disseny, instal·lació i manteniment de la Xarxa Neutra de la Ciutat. L'objectiu d'aquesta xarxa de dades és apropar les tecnologies als ciutadans proporcionant un conjunt de serveis com ara correu electrònic ciutadà, portals de tramitació de documents, portals d'entitats ciutadanes o entorns de participació ciutadana i a més, fer-ho amb programari lliure.

Hem participat en molts aspectes de la xarxa, des de la part relacionada amb les infraestructures fins al desenvolupament d'aplicacions per als ciutadans de Santa Coloma. 

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet - Gestió de Sistemes  i xarxes municipals