Skip to main content

NETWORKING


Gestionem les teves infraestructures de xarxa i sistemes


La nostra llarga experiència en el món d’Internet ens permet oferir un conjunt de serveis de gestió remota de les teves infraestructures de xarxa i de sistemes. Volem esdevenir els teus experts i que treballis com si fóssim una part del teu departament de sistemes.

Dissenyem xarxes IP per a tot tipus d'empresa. Disposem d'enginyers de xarxa capaços de trobar la millor solució per a les teves comunicacions internes. Un cop dissenyada i implementada la solució claus en mà, no t'abandonem i et donem el suport que necessitis. Som experts en tecnologia Cisco.

Si a més disposes de servidors LINUX amb serveis crítics per a la teva empresa, et podem proporcionar un servei integral de manteniment. Aquestes són algunes de les tasques que podem realitzar per a tu:

  • Optimització del rendiment de la màquina.
  • Seguretat LINUX.
  • Gestió de les còpies de seguretat.
  • Monitorització dels serveis.
  • Etc.

Si vols conèixer l'estat de les teves aplicacions i l'amplada de banda que consumeixen els teus servidors en tot moment, posem a la teva disposició una monitorització constant basada en productes de software lliure.

 

 

Els nostres treballs


Projecte

Sportinbox

Client

Multidigital 2020

Necessitat

Disseny i desenvolupament d'un portal e-commerce per a la venta de packs regals.

Solució

Sportinbox proposa una nova manera de fer regals. A través d'aquesta botiga online, podràs adquirir experiències esportives saludables i regalar-les a la teva gent. Els seus packs inclouen la inscripció a un esdeveniment esportiu i exclusius regals.

Immersos en aquest esperit, varem dissenyar i desenvolupar la seva botiga online desenvolupada íntegrament amb Wordpress i el mòdul de comerç electrònic Woocommerce. Desenvolupant el serveis específics necessaris per al seu projecte.

Multidigital 2020 - Sportinbox