Skip to main content

MOBILE


Dissenyem i desenvolupament les teves aplicacions mòbils


Els dispositius mòbils han transformat la manera com interactuen persones i empreses. La mobilitat és clau i nosaltres podem ajudar-te a que sigui funcional i entenedora per als teus usuaris.

A diferencia de les apps natives,  les aplicacions mòbils (web apps) es desenvolupen en CSS, HTML i Javascript i no utilitzen el llenguatge natiu del propi dispositiu. Això fa que s'adaptin a qualsevol dispositiu amb independència del sistema operatiu que utilitzin donat que funcionen a través del navegador del mòbil. El seu desenvolupament es més econòmic però estan obligades a disposar de connexió a internet pel seu correcte funcionament.

Com alternativa, existeix la possibilitat de desenvolupar aplicacions mòbils híbrides (apps hibrides). Aquestes aplicacions barregen les propietats d'aplicacions natives i de les web apps. Es tracta d'un tipus d'aplicació també més econòmic que el desenvolupament d'aplicacions natives, donat que tenen limitacions al no poder alimentar-se de tots els recursos dels dispositius (tot i que cada cop es disposa de més mecanismes per resoldre aquesta limitació). Cal tenir en compte però que, al tractar-se d'aplicacions programades parcialment en llenguatge natiu, és necessari desenvolupar per a cada plataforma amb la que es voldrà difondre l'aplicació.

A Serialnet som conscients de la dificultat que té triar la millor opció per al teu negoci i projecte, per la qual cosa contem amb un equip de professionals que t'assessoraran i aportaran la solució que millor s'adapti a les teves necessitats, ajudant-te a assolir de manera eficaç els teus objectius.

Els nostres treballs


Projecte

Gestió de Sistemes i xarxes municipals

Client

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Necessitat

Gestió i manteniment de la Xarxa de l'Ajuntament de Santa Coloma de gramanet.

Solució

Col·laborem amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet en el disseny, instal·lació i manteniment de la Xarxa Neutra de la Ciutat. L'objectiu d'aquesta xarxa de dades és apropar les tecnologies als ciutadans proporcionant un conjunt de serveis com ara correu electrònic ciutadà, portals de tramitació de documents, portals d'entitats ciutadanes o entorns de participació ciutadana i a més, fer-ho amb programari lliure.

Hem participat en molts aspectes de la xarxa, des de la part relacionada amb les infraestructures fins al desenvolupament d'aplicacions per als ciutadans de Santa Coloma. 

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet - Gestió de Sistemes  i xarxes municipals